Sidebar

06
Τετ, Νοε

Ο σολομός έχει πλούσια σύνθεσή σε ωφέλιμα ω-3 λιπαρά οξέα. Σύμφωνα με έρευνες, τα συγκεκριμένα λιπαρά βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα και ενισχύουν την ικανότητα του οργανισμού να «κάψει» το περιττό λίπος, πάντα στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής-δίαιτας.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.