Sidebar

13
Παρ, Δεκ

Κρέατα & πουλερικά
Typography

Κοτόπουλο ή γαλοπούλα αλά κρεμ με μανιτάρια & θυμάρι

Υλικά

·       300γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο ή γαλοπούλας κομμένα σε μπουκιές

·       5-6 λευκά μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες

·       1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

·       Θυμάρι ξερό ή φρέσκο

·       Πιπέρι

·       Ελαιόλαδο

·       1 σκελίδα σκόρδο

·       ½ ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί

·       150ml εβαπορέ Light

·       2-3 κ.γλ. μουστάρδα

Εκτέλεση

Σωτάρουμε τις μπουκιές κοτόπουλου ή γαλοπούλας στο Tefal, χωρίς λάδι. Το βγάζουμε σε ένα πιάτο και συνεχίζουμε σωτάρωντας με λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τις μπουκιές στα υπόλοιπα υλικά, σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνοντας το γάλα, τη μουστάρδα, το θυμάρι και το πιπέρι και όταν πήξει η σάλτσα είναι έτοιμο.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.