Sidebar

20
Τετ, Ιαν

 Το κυδώνι καλλιεργείται και καταναλώνεται από τους ανθρώπους για περισσότερα από 4.000 χρόνια.

Σύμφωνα με προηγούμενες έρευνες, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όταν εισάγονται καθημερινά στη διατροφή, μπορούν να επιταχύνουν την διαδικασία απώλειας βάρους- μείωσης λίπους.

Για εκατοντάδες χρόνια στη μακρινή Σιβηρία οι κάτοικοι της περιοχής κατανάλωναν τους καρπούς του φυτού με την λατινική ονομασία Vaccinium Myrtillus, δίνοντας του την ονομασία ‘’μπλε μούρο ‘’(blueberry), απολαμβάνοντας τη γεύση και το έντονο μπλε χρώμα του μη γνωρίζοντας  τη διατροφική του αξία.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.