Sidebar

10
Πεμ, Οκτ

Προτείνουμε
Typography

Τορτίγια γεμιστή με κοτόπουλο και Philadelphia

Μερίδες: 2

Χρ. Προετοιμασίας: 5 λεπτά

Υλικά

1 στήθος κοτόπουλου μαγειρεμένο και κομμένο κυβάκια

2 κ.σ. καλαμπόκι

5 μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2 κ.γλ. σάλτσα ντομάτα

2 τορτίγιες

50 γρ. τυρί κρέμα Philadelphia

Εκτέλεση

 

Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνουμε το κοτόπουλο, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, την σάλτσα ντομάτα και 3 κουταλιές νερό ή ζωμό κοτόπουλου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να πυκνώσει. Απλώνουμε τη μια τορτίγια και αλείφουμε με το τυρί Φιλαδέλφεια. Στην συνέχεια απλώνουμε το μείγμα κοτόπουλο και σκεπάζουμε με την επόμενη τορτίγια. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε προσεχτικά τη γεμιστή τορτίγια. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 2 - 3’ ή μέχρι να γίνει τραγανό και να ροδίσει. Προσεκτικά γυρίζουμε με μια μεγάλη σπάτουλα για να ροδίσει και από την άλλη πλευρά. Βγάζουμε και κόβουμε σε 4 φέτες. Σερβίρεται ζεστή.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.