Sidebar

10
Πεμ, Οκτ

Ποτά
Typography

Κρέμα καραμελέ Martini

Υλικά

45 ml βότκα αρωματισμένη με βανίλια

30 ml Frangelico

15 ml Cointreau

30 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

Εκτέλεση

 

Σε ένα σέικερ ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί με 2 παγάκια. Ανακινούμε καλά. Σερβίρουμε σε ένα ποτήρι μαρτίνι (σουρώνοντας από τον πάγο) και γαρνίρουμε με λοβό βανίλιας ή με καραμέλα.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.