Sidebar

10
Τρι, Σεπ

Ποτά
Typography

Κοκτέιλ καρπούζι και μάνγκο

Υλικά

2 φλιτζ. τσαγιού καρπούζι χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένο

1 ώριμο μάνγκο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο

2 μέτρια λάιμ το χυμό

1 κ.σ. ζάχαρη άχνη

1 κ.σ. κουαντρό

70 ml τεκίλα

2 φλιτζ. τσαγιού παγάκια τριμμένα

Εκτέλεση

 

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρουμε σε ποτήρι για “μργαρίτα” και απολαμβάνουμε!

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.