Κοκτέιλ καρπούζι και μάνγκο
Υλικά
2 φλιτζ. τσαγιού καρπούζι χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένο
1 ώριμο μάνγκο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
2 μέτρια λάιμ το χυμό
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. κουαντρό
70 ml τεκίλα
2 φλιτζ. τσαγιού παγάκια τριμμένα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρουμε σε ποτήρι για “μργαρίτα” και απολαμβάνουμε!