Sidebar

01
Κυρ, Οκτ

Πλαστική Χειρουργική & Αισθητικές Επεμβάσεις
Typography

Mια σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης χρησιμοποιεί το δικό μας αίμα, αξιοποιώντας τις επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες του.

Υπόσχεται αποτελέσματα lifting χωρίς νυστέρι!

 

Eίχες φανταστεί ποτέ ότι η λύση για τις λεπτές γραμμές του προσώπου, τη σύσφιγξη και την ανάπλαση βρίσκεται μέσα στον ίδιο μας τον οργανισμό; Πρόκειται για τη θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma), την πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί το δικό μας αίμα, αξιοποιώντας τις επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητές του.

Η μέθοδος PRP είχε χρησιμοποιηθεί στην ιατρική για την επούλωση πληγών, έπειτα από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και σε εγκαύματα. Τα τελευταία χρόνια διαπιστώθηκαν τα θεαματικά αποτελέσματα της μεθόδου στην ανάπλαση και σύσφιγξη του δέρματος, καθώς και στη μείωση των λεπτών γραμμών, των ουλών ακμής και της χαλάρωσης, δίνοντας στο δέρμα νεανικότητα και λάμψη. Είναι εύκολη, ανώδυνη, απολύτως ασφαλής θεραπεία, καθώς ο οργανισμός χρησιμοποιεί τους δικούς του επουλωτικούς μηχανισμούς για να διορθώσει τις φθορές του. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, εντυπωσιακά και με μεγάλη διάρκεια, ενώ θεωρούνται μόνιμα στις περιπτώσεις ακνεϊκών ή άλλων ουλών.

Πώς εφαρμόζεται

Λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος από εμάς τους ίδιους, το οποίο υφίσταται ειδική επεξεργασία με φυγοκέντρηση και απομονώνεται το πλούσιο, σε αιμοπετάλια, πλάσμα (PRP). Στη συνέχεια το πλάσμα ενεργοποιείται με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου και νουκλεοτιδίων. Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα ενίεται στην επιδερμίδα, είτε με ενέσιμη μεσοθεραπεία είτε χωρίς ενέσεις, με τη χρήση ειδικού roller. Τα ενεργοποιημένα αυτά αιμοπετάλια έχουν τεράστια αναγεννητική ικανότητα μέσω παραγωγής αυξητικών παραγόντων, με συνέπεια να ενεργοποιούνται τα βλαστοκύτταρα του δέρματος και οι ινοβλάστες και να παράγεται νέο κολλαγόνο και ελαστίνη από τα κύτταρα της επιδερμίδας. Η όλη διαδικασία γίνεται στο ιατρείο, είναι ανώδυνη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική.

Το αποτέλεσμα

Είναι εντυπωσιακό, καθώς οι λεπτές γραμμές σβήνουν, οι ουλές της ακμής υποχωρούν αισθητά και το δέρμα είναι πιο λαμπερό και νεανικό από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Πόσο διαρκεί

Μισή ώρα, και μπορείς να επανέλθεις άμεσα στις δραστηριότητές σου πιο λαμπερή από ποτέ! Δεν είναι τυχαίο που πολλοί επώνυμοι προτιμούν τη μέθοδο αυτή ως φυσικό lifting, γυρίζοντας το χρόνο πίσω, χωρίς να αλλοιώνονται οι εκφράσεις τους ή να εισάγουν ξένες ουσίες στον οργανισμό τους.

Είναι ιδανική

Για ανάπλαση προσώπου, σύσφιγξη λαιμού, αναζωογόνηση χεριών και ντεκολτέ. Η αναγεννητική ικανότητα των ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων έχει δείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα και στην αποκατάσταση ουλών από ακμή και τραύματα, καθώς και στη μείωση των ραγάδων του δέρματος, όταν εφαρμόζεται σε πρόσφατες ραγάδες με τη χρήση roller. Εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα υπάρχουν και στην τριχόπτωση σε άνδρες και γυναίκες, καθώς ξυπνούν θύλακοι τριχών που βρίσκονταν σε λανθάνουσα κατάσταση.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και αλλεργικές αντιδράσεις, καθώς χρησιμοποιείται υλικό που λαμβάνεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό, ενώ η διάρκεια του αποτελέσματος μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών ξεπερνά κάθε άλλη θεραπεία.

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα / Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Laser της Cosmetic Derma Medicine

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.