Sidebar

25
Πεμ, Ιουλ

Πλαστική Χειρουργική & Αισθητικές Επεμβάσεις
Typography

Είσαι μπροστά στον καθρέπτη, το βλέμμα σου περιεργάζεται το περίγραμμα του σώματός σου και κάτι δεν σου πάει καλά, κάτι έχει αλλάξει.

Έχεις ήδη περάσει τα τριάντα πέντε σου χρόνια και αυτή η στιγμή μπροστά στον καθρέπτη σε αναστατώνει γιατί η εικόνα του, το είδωλο σου, δεν είναι πια αυτό που είχες συνηθίσει να βλέπεις.  

 

Το σώμα μας αντικατοπτρίζει τον τρόπο που έχουμε οργανώσει την ζωή μας και την καθημερινότητα μας. Καθετί που κάνουμε ή δεν κάνουμε, ο τρόπος που ζούμε και κινούμαστε καθημερινά προβάλλεται και επιδρά στο σώμα και την ψυχή μας.

Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο με φοβερό και θαυμάσιο τρόπο, και διαθέτει πολλαπλούς «αόρατους» μηχανισμούς άμυνας, που δεν αντιλαμβανόμαστε εκτός από έναν, το δέρμα μας.

Τόνοι από μελάνι έχουν ξοδευτεί για να γραφτούν οδηγίες και συνταγές για τη σύσφιξη και την αντι - γήρανσή του. Η ιατρική το κατατάσσει στα ανθρώπινα όργανα, και μάλιστα πρόκειται για το μεγαλύτερο όργανο που διαθέτει το σώμα μας, το οποίο δε θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει με τον θαυμαστό σχεδιασμό του.

Το δέρμα έχει εκπληκτικές ιδιότητες, που εμείς βέβαια τις θεωρούμε αυτονόητες

Είναι αδιάβροχο, εύκαμπτο, μονωτικό, ανθεκτικό και αδιαπέραστο από μικρόβια. Προστατεύει τον οργανισμό από μολύνσεις και ξηρότητα, μας προφυλάσσει από τις βλαπτικές ακτινοβολίες (με τη μελανίνη), δροσίζει το σώμα (με τον ιδρώτα) και αμύνεται κατά των εξωτερικών εισβολέων (με αμυντικά κύτταρα).

Με τους αισθητήρες του ενημερώνει τον εγκέφαλο για ό, τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στο περιβάλλον. Όμως το πιο θαυμαστό γεγονός είναι ότι αλλάζει και ανανεώνεται συνέχεια.

Όλες οι νέες θεραπείες σώματος που έχουμε πλέον στη διάθεση μας στοχεύουν στο να σμιλεύσουν το σώμα μας σε εκείνες τις επιθυμητές διαστάσεις που η υγεία μας απαιτεί και οι καιροί προστάζουν. Εκμεταλλεύονται όλους εκείνους τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας που διαθέτουμε, με αποτέλεσμα να τους ενεργοποιούν στο έπακρον.

Θεραπείες που με την βοήθεια της τεχνολογίας πετυχαίνουν μικρά θαύματα στο να διορθώσουν, ή να αποκαταστήσουν τις ιδανικές αναλογίες σε κάθε σωματότυπο.

Μοντέρνες Δερματολογικές θεραπείες για την σύσφιξη και λιπογλυπτική σώματος

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για κοσμητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της φυσικής, σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

H τεχνολογία RF είναι ιδανική στη σύσφιξη του σώματος, προσώπου και στη λιπογλυπτική.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν την ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα δρώντας ευεργετικά σε αυτό και στο λιπώδη ιστό. Με τη σύσφιξη σώματος με RF, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος και επιδερμίδας.

Με εφαρμογή των RF επιτυγχάνουμε:

• σύσφιξη σώματος και προσώπου
• σμίλευση περιγράμματος σώματος
• μείωση λίπους

Η τεχνολογία τρίτης γενιάς RF είναι απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων τεχνολογιών Ραδιοσυχνοτήτων (RF).

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF αν συνδυαστεί με Endermologie ή Carboxy Therapy προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

H σύσφιξη σώματος με Μεσοθεραπεία

H μέθοδος της Μεσοθεραπείας αναπτύχθηκε από τον Γάλλο γιατρό Dr.Michael Pistor το 1952. Η Μεσοθεραπεία εμπλουτίζει το χόριο, που είναι το μεσαίο στρώμα του δέρματος με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα τα οποία τρέφουν το δέρμα και το αναζωογονούν.

Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η Μεσοθεραπεία κάνει το δέρμα πιο σφιχτό, ελαστικό και λαμπερό. Εφαρμόζεται από τον γιατρό με πολύ λεπτές βελόνες (100% ανώδυνα) και σε απόσταση ενός εκατοστού η μία από την άλλη σε πολύ μικρές ποσότητες.

Η μεσοθεραπεία σώματος στοχεύει κυρίως στη διόρθωση της κυτταρίτιδας και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Από μόνη της όμως δεν αρκεί, όταν όμως γίνεται σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους όπως η ΚρυολιπόλυσηEndermologie & Carboxy Therapy επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μερικά πλεονεκτήματα:

  • Ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για σύσφιξη σώματος σε συνδυασμό με RF Tripollar (ραδιοσυχνότητες) και Carboxy Therapy
  • Καταπολεμά ριζικά την κυτταρίτιδα σε συνδυασμό με Endermologie & Carboxy Therapy
  • Ορατά και άμεσα αποτελέσματα με λίγες συνεδρίες

H θεραπεία με CARBOXYTHERAPY

Γεννήθηκε στα βασιλικά spa της Γαλλίας το 1932, όπου διαπιστώθηκε ότι όταν οι ασθενείς έκαναν μπάνιο σε νερά πλούσια σε διοξείδιο του άνθρακα, παρουσίαζαν ταχύτερη επούλωση των πληγών.

Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, διαλύει το τοπικό λίπος, σταματάει την τριχόπτωση και «σιδερώνει» τις ρυτίδες.

Το carboxytherapy μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στο τριχωτό της κεφαλής, τα βλέφαρα, το πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια, το στομάχι, τους γλουτούς και τα πόδια. Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά.

Πιο ξεκούραστη, φρέσκια και νεανική εμφανίζεται η επιδερμίδα και στα σημεία όπου χορηγείται διοξείδιο του άνθρακα, προκειμένου να καταπολεμηθούν οι λεπτές γραμμές έκφρασης αλλά και τα βαθύτερα σημάδια του χρόνου.

Η σύσφιξη σώματος με Carboxy Therapy αν συνδυαστεί με Endermologie ή Εξειδικευμένες Λιποδιαλυτικές Μέθοδους προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.