Sidebar

19
Fri, Apr

Ροφήματα
Typography

Τα σμέουρα περιέχουν πλήθος θρεπτικών και αντιοξειδωτικών στοιχείων. Μάλιστα, η αντιοξειδωτική τους δύναμη ανταγωνίζεται και υπερισχύει έναντι της φράουλας, του ροδάκινου, του βερίκοκου και άλλων φρούτων του καλοκαιριού. 

 

Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας:  10 λεπτά

Υλικά

  • 4 φρέσκα φύλλα μέντας
  • 2 κουταλιές της σούπας σοκολάτα κουβερτούρα 55% περιεκτικότητα σε κακάο ψιλοκομμένη
  • 2 φλιτζάνια τσαγ. σμέουρα
  • 4 κουτ. σούπας σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα αλεσμένα
  • 1 φλ.τσαγ. γιαούρτι
  • 1 φλ.τσαγ. γάλα

Διαδικασία

Σε ένα μπλέντερ ρίξτε όλα τα υλικά, χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν και ο χυμός είναι έτοιμος. Σερβίρετε σε ψηλά ποτήρια.

 

Φροντίστε από πριν να έχετε βάλει τα περισσότερα υλικά στο ψυγείο, τα σμέουρα μπορείτε να τα βάλετε και στην κατάψυξη, ώστε ο χυμός να είναι όσο το δυνατόν πιο παγωμένος.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.