Ντιπ με γιαούρτι και πιπεριές Φλωρίνης
Μερίδες: 8
Χρ. Προετοιμασίας: 4΄
Υλικά
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
250 γρ. φέτα
2 πιπεριές φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γλ. πάπρικα
1 κ.γλ. ρίγανη
½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι λευκό
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αδειάζουμε σε ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Σερβίρουμε με φέτες ψωμιού ψημένες στα κάρβουνα ή με πατάτες τηγανητές / φούρνου.