Υπάρχουν τρόφιμα που "καίνε" το λίπος;
Διατροφή
Μπορεί η κατανάλωση σοκολάτας να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων?
Σύμφωνα με έρευνα, οι άνθρωποι που τρώνε συχνά σοκολάτα δεν ευχαριστούν μόνο τις αισθήσεις τους αλλά μειώνουν και τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Συμβουλές για να αποκομίσουμε τα οφέλη των προϊόντων ολικής αλέσεως
Η κατανάλωση προϊόντων ολικής αλέσεως είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε πιο υγιεινή τη διατροφή σας.
Λίπος στη κοιλιά. Οι καλύτερες και οι χειρότερες επιλογές τροφίμων για άνδρες και γυναίκες
Η υπερβολική συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς είναι πιο επικίνδυνη από το περιττό λίπος στους γοφούς, στους μηρούς ή σε άλλα σημεία του σώματος σας.
Δύο ισχυρά όπλα στη μάχη της Οστεοπόρωσης
Η οστική αραίωση συμβαίνει ως μέρος της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης.
Τροφές και θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν τη διάθεση και αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας
Οι ερευνητές μελετούν συνεχώς την επίδραση της τροφής στη διάθεσή μας.
Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA)
Το Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ (CLΑ) είναι ένας ειδικός τύπος απαραίτητου λιπαρού οξέος ω-6 με 18 άτομα άνθρακα και 2 συζευγμένους διπλούς δεσμούς.
Σπιρουλίνα: ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής
Η σπιρουλίνα (spiroulina) είναι ένα μικρό ελικοειδές (σπιράλ=σπιρουλίνα) φύκι μπλε-πράσινου χρώματος το οποίο αναπτύσσεται σε ύδατα πλούσια σε ανθρακικά και όξινα ανθρακικά άλατα με αλκαλικό pH.
Η καθημερινή κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος αυξάνει τον κίνδυνο σακχαρώδη διαβήτη
Η καθημερινή κατανάλωση κόκκινου κρέατος (ιδιαίτερα επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος όπως είναι τα λουκάνικα και τα αλλαντικά) αυξάνει τον κίνδυνο σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (μη ινσουλινοεξαρτώμενο).