Sidebar

25
Δευ, Μαϊ

Διεθνής κουζίνα
Typography

 

Μερίδες: 8
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά 

Υλικά

  • 8 τορτίγιες
  • 220 γρ. πουρέ μελιτζάνας με καυτερή πιπεριά
  • 450 γρ. κρέας βοδινό μπριζόλα ή κοτόπουλο (ψημένο και κομμένο σε λεπτές φέτες)
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2  κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ψητές και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2  φλιτζάνι του τσαγιού ντομάτα χωρίς φλούδα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

 

  1. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε και από της δύο πλευρές τις τορτίγιες.
  2. Τοποθετείτε την κάθε τορτίγια σε ένα ξύλο κοπής και απλώνετε πρώτα τον πουρέ μελιτζάνας και μετά τοποθετείτε το κρεμμύδι, το κρέας, τις πιπεριές, τη ντομάτα και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
  3. Τυλίγετε τις τορτίγιες και σερβίρετε με γιαούρτι ή πουρέ μελιτζάνας ή τυρί κρέμα και παγωμένη μπύρα!!
Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.