Σταφυλέλαιο INCI Name: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil   Το σταφυλέλαιο προέρχεται από τα κουκούτσια του σταφυ.. Product #: el09 based on 0 reviews Regular price: $3.63 $3.63 Σε απόθεμα

Σταφυλέλαιο

Κωδικός προϊόντος: el09
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Βάρος: 100.00g

Τιμή: 4.50€

INCI Name: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

 

Το σταφυλέλαιο προέρχεται από τα κουκούτσια του σταφυλιού. Πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, δομικό στοιχείο της μεμβράνης των κυττάρων, αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς του δέρματος.

Αποτελεί ένα θαυμάσιο ενυδατικό για την επιδερμίδα χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα. Γνωστό για τις στυπτικές του ιδιότητες, είναι ιδανικό για την επιβράδυνση της γήρανσης και τη σύσφιξη του δέρματος.

Λεπτόρρευστο, απορροφάται από κάθε επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Κατάλληλο για λιπαρά, μεικτά δέρματα, δέρματα με προβλήματα ακμής και άλλες δερματοπάθειες.

Το σταφυλέλαιο χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών και στα σαπούνια.

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook