Καροτέλαιο INCI Name: Helianthus Annus Seed Oil & Beta Carotene   Το έλαιο του καρότου προέρχεται από την επε.. Product #: el04 based on 0 reviews Regular price: $3.63 $3.63 Σε απόθεμα

Καροτέλαιο

Κωδικός προϊόντος: el04
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Βάρος: 100.00g

Τιμή: 4.50€

INCI Name: Helianthus Annus Seed Oil & Beta Carotene

 

Το έλαιο του καρότου προέρχεται από την επεξεργασία του καρπού του φυτού Daucus Carota, δηλαδή από το καρότο.

To Καροτέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βήτα καροτίνη, σε αντιοξειδωτικά, σε βιταμίνες Α, B, C, D & E, καθώς και σε λιπαρά οξέα. Για το λόγο αυτό έχει αντιρυτιδικές ιδιότητες, ενώ μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.

Πολύ γνωστό για τη χρήση του σε αντηλιακά προϊόντα καθώς και σε after sun (μετά την έκθεση στον ήλιο) προϊόντα, λόγω των αντιοξειδωτικών, επουλωτικών, καταπραϋντικών του ιδιοτήτων.

Στα σαπούνια μπορεί να λειτουργήσει και ως χρώμα δίνοντας μια έντονη πορτοκαλί απόχρωση, καθώς είναι μια φυσική χρωστική. Γενικότερα η χρήση του δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5% γιατί μπορεί να «βάψει».

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook