Κάνναβη έλαιο INCI Name: INCI: Cannabis Sativa Seed Oil    Το έλαιο της κάνναβης εξάγεται από το φυτό Cannabis s.. Product #: el11 based on 0 reviews Regular price: $3.63 $3.63 Σε απόθεμα

Κάνναβη έλαιο

Κωδικός προϊόντος: el11
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Βάρος: 100.00ml

Τιμή: 4.50€

INCI Name: INCI: Cannabis Sativa Seed Oil 

 

Το έλαιο της κάνναβης εξάγεται από το φυτό Cannabis sativa και θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια παγκοσμίως.

Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, πρωτεΐνες, καροτένιο, φυτοστερόλες, φωσφολιπίδια και πολλά μεταλλικά στοιχεία.

Πρόκειται για μία άφθονη πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Τα Ω-λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία, είναι υπεύθυνα για τη λάμψη στο δέρμα και στα μαλλιά.

Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιγηραντικό, εξισορροπεί την ξηρή επιδερμίδα, καταπολεμά τις δερματικές φλεγμονές, είναι αντιοξειδωτικό και ενυδατικό.

Αρκετά λεπτόρρευστο λάδι ώστε να απορροφάται εύκολα από τους πόρους της επιδερμίδας, ενυδατώνοντας και ανανεώνοντας όλες τις στοιβάδες της.

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook