Βερυκοκέλαιο INCI Name: Prumus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil    Το έλαιο εξάγεται από το κουκούτσι των καρπών .. Product #: el12 based on 0 reviews Regular price: $4.03 $4.03 Σε απόθεμα

Βερυκοκέλαιο

Κωδικός προϊόντος: el12
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Βάρος: 100.00ml

Τιμή: 5.00€

INCI Name: Prumus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil 

 

Το έλαιο εξάγεται από το κουκούτσι των καρπών του βερύκοκου. Είναι ανοιχτόχρωμο, λεπτόρευστο λάδι, πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και κυρίως σε βιταμίνη Α.

Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στο δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος προσφέροντας τις ενυδατικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες.

Το βερυκοκέλαιο είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των λαδιών για μασάζ.

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook