Sidebar

19
Τετ, Φεβ

Το λυκοπένιο είναι η χρωστική ουσία που δίνει το κόκκινο χρώμα στις ντομάτες, στο καρπούζι, στην παπάγια και στα ροζ γκρέιπφρουτ.

Μια διατροφή που περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες ορισμένων βιταμινών και μετάλλων σχετίζεται με καλύτερη ποιότητα σπέρματος συγκριτικά με μια φτωχή σε αυτά διατροφή.

Ο σίδηρος είναι ένα μέταλλο απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και την επιβίωσή μας.

Τα φλαβονοειδή είναι πολυφαινολικές ενώσεις, πολλές από τις οποίες είναι υπεύθυνες για το χρώμα των καρπών και των ανθέων.

Οι λιποδιαλυτές βιταμίνες είναι οργανικές ενώσεις οι οποίες σε μικρές ποσότητες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, την αναπαραγωγή και τη διατήρηση της ανθρώπινης ζωής.

Οι φυτικές ή διαιτητικές ίνες αποτελούν τις ουσίες εκείνες της διατροφής οι οποίες δεν μπορούν να πεφθούν από τον οργανισμό μας και διέρχονται ανέπαφες διαμέσω του γαστρεντερικού συστήματος.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.