Ερευνητές από το Washington State University, σημειώνουν ότι περισσότερες από 40 φυτοχημικές ενώσεις μπορούν να ενεργοποιήσουν τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του καρκίνου.
Διατροφή & Παθολογικές Καταστάσεις
Σύγχρονη τεχνολογία και παγκόσμια επίπεδα παχυσαρκίας
Η ολοένα και αυξανόμενη ποσότητα του χρόνου που σπαταλούν οι άνθρωποι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τη τηλεόραση, οδηγεί στην αύξηση των ποσοστών της παχυσαρκίας παγκοσμίως.
Νέες ενδείξεις για το πώς το αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου
Μια νέα μελέτη παρέχει ενδείξεις για το πώς το αλκοόλ μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Διαχείριση του Διαβήτη το Καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος για εκδρομές, διακοπές, βόλτες και βραδινές εξόδους.
Παγωτό και διαβήτης
Καλοκαίρι! Ώρα για θρεπτικά και εποχιακά τρόφιμα όπως ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, καρπούζια και πεπόνια.
Φυτοχημικές ουσίες και με ποιούς τρόπους αποτρέπουν τον καρκίνο
Έχουν ανακαλυφθεί πάνω από 1.200 φυτοχημικές ενώσεις τα τελευταία 20 χρόνια περίπου.
Φυτικές ίνες και προστασία ενάντια στο Σακχαρώδη Διαβήτη
Οι φυτικές ίνες παρά το γεγονός ότι είναι γνωστές από παλιά.