Αφροδισιακό Πρόγραμμα Διατροφής 2 εβδομάδων αποκλειστικά για άνδρες!

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Βάρος: 0.00kg

Τιμή: 34.90€

- +

Βασιστείτε σε τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά που απογειώνουν την σεξουαλική σας ζωή! Επωφεληθείτε από θρεπτικά συστατικά όπως ο ψευδάργυρος, οι βιταμίνες C, E, D, B, ωφέλημα λιπαρά και συγκεκριμένα , κρέατα, θαλασσινά, λαχανικά, φρούτα, βότανα, μπαχαρικά & ποτά. 

Το Πρόγραμμα Διατροφή αφορά δύο (2) Επταήμερες (7) διατροφές οι οποίες στέλνονται κατόπιν συνεννόηση που θα έχετε με τον διαιτολόγο-διατροφολόγο. Με την αγορά του πακέτου, ΔΕΝ λαμβάνετε οποιαδήποτε "έτοιμη" ή "τυποποιημένη" διατροφή. Ο διαιτολόγος θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας, τουλάχιστον μια φορά στην αρχή, ώστε να λάβει το ιστορικό σας (βάρος, ύψος, ηλικία, φύλο, επίπεδο φυσικής δραστηριότητας, συνήθειες διατροφής, τυχών νοσήματα) και κατόπιν θα σχεδιαστεί και θα σταλθεί μια εξατομικευμένη διατροφή ανάλογα τις ανάγκες.

Οι διατροφές στέλνονται μέσω email, καθώς και στα περισσότερα Social Media (facebook, instagram, viber, whats up) που θα επιλέξετε να έρχεστε σε επικοινωνία με τον διαιτολόγο. Η επικοινωνία είναι απεριόριστη στις ώρες εργασίας του διαιτολογικού γραφείου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαιτολόγο. 

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Κωδικός επαλήθευσης *
Σχόλιο στο Facebook

Eshop Products Filter

Manufacturers