Σάλτσες & Ντιπ
Typography

Ντιπ με γιαούρτι και πιπεριές Φλωρίνης

Μερίδες: 8

Χρ. Προετοιμασίας: 4΄

Υλικά

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

250 γρ. φέτα

2 πιπεριές φλωρίνης

1 πράσινη πιπεριά

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.γλ. πάπρικα

1 κ.γλ. ρίγανη

½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι λευκό

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αδειάζουμε σε ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Σερβίρουμε με φέτες ψωμιού ψημένες στα κάρβουνα ή με πατάτες τηγανητές / φούρνου.