Σαλάτες
Typography

Σαλάτα με παντζάρια και αυγά

Μερίδες: 2

Χρ. Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Υλικά

  • 5 φρέσκα παντζάρια βρασμένα και καθαρισμένα
  • 2 πατάτες (βρασμένες) κομμένες σε κυβάκια
  • 3 αυγά (βραστά) κομμένα σε κυβάκια
  • 2 μήλα κομμένα σε κυβάκια
  • 4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κυβάκια
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • 2 κ.γλ. λεμόνι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

 

Κόβουμε σε κυβάκια τα παντζάρια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 30'. Βγάζουμε και σερβίρουμε.