Μερίδες: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 5΄
Υλικά
- 3/4 του φλιτζανιού γιαούρτι
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 φλ.τσαγ. ρόκα ψιλοκομμένη
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 2 φλιτζάνια τσαγ. μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα
- 1 φλ.τσαγ. φιλέ αμύγδαλα ψημένα
- 1 ώριμο αβοκάντο ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη ρόκα και το μαϊντανό.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε τα φασόλια, τα αμύγδαλα, το ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Προσθέτετε το αβοκάντο και ανακατεύετε απαλά.
- Σερβίρετε τα φασόλια σε μια σαλατιέρα ή σε ένα βαθύ πιάτο και δίπλα τους τοποθετείτε το μείγμα γιαουρτιού. Αν θέλετε περιχύνετε τα φασόλια με επιπλέον ελαιόλαδο.