Sidebar

19
Παρ, Απρ

Κρέατα & πουλερικά
Typography


Υλικά:

  • 500 γρ στήθος κότας.
  • Χυμός απο μισό πορτοκάλι.
  • Χυμός από μισό λεμόνι.
  • Χυμός απο μισό grapefruit.
  • Αλεύρι.
  • 50 ml γάλα 1,5%
  • Μισό φακελάκι σαφράν σε σκόνη
  • Μισό κρεμμύδι.

 

Προετοιμασία:

Αλευρώστε ελαφρώς το στήθος κότας, βάλτε το σε ένα αντικολλητικό σκεύος, προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και τσιγαρίστε το καλά και από τις δύο πλευρές. Προσθέστε τον χυμό απο τα εσπεριδοειδή και αφήστε το να βράσει για 5 λεπτα. Εν συνέχεια διαλύστε το σαφράν μέσα στο γάλα και προσθέστε το στο κοτόπουλο. Περιμένετε ακόμα 5 λεπτά και σερβίρετε με μπόλικη φρέσκια σαλάτα ή μαύρο ρύζι!

 

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.