Sidebar

26
Κυρ, Ιαν

Ποτά
Typography

 

Υλικά

  • 600 γρ. γιαούρτι
  • 400 γρ. φρέσκο χυμό ανανά
  • ½ φλιτζάνι τσαγ. γάλα καρύδας
  • 2 ώριμες μπανάνες
  • Χυμό από 2 πορτοκάλια
  • 5 παγάκια

Εκτέλεση

 

Σε ένα μπλέντερ ρίξτε το χυμό ανανά, το γιαούρτι, τις μπανάνες, το φρέσκο χυμό πορτοκάλι, τα παγάκια και το γάλα καρύδας. Χτυπήστε μέχρι να γίνει ομοιογενές και είναι έτοιμο. Σερβίρετε σε ψηλά ποτήρια.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.