Sidebar

29
Τετ, Ιαν

Ροφήματα
Typography

 

Υλικά

250 ml γάλα

1 κ.σ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα σκόνη

1 κ.σ. φιστίκια ψιλοκομμένα σκόνη

1 κ.σ. καρύδια ψιλοκομμένα σκόνη

¼ κ.γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο

¼ κ.γλ. σπόρους κάρδαμου σε σκόνη

7 στήμονες κρόκο Κοζάνης.

1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

 

Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, τα αμύγδαλα σκόνη, τα φιστίκια σκόνη, τα καρύδια σκόνη, το μοσχοκάρυδο, το κάρδαμο, τον κρόκο Κοζάνης. Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε για 3' μέχρι να βράσει. Ρίχνουμε το μέλι. Αφήνουμε για 1' και κατεβάστε από τη φωτιά. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και το αφήνουμε για 3' . Σερβίρουμε σε κούπα και απολαμβάνουμε.

Εγγραφείτε δωρεάν στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις επιστημονικών άρθρων και προσφορών της ιστοσελίδας.